Problemas Comunes

Filtrar
Si no has encontrado la respuesta, envíanos la consulta y te responderemos lo antes posible.

Hola, pido consejo, ya no sé a quién acudir. Mi hijo (tendrá 10 años) ha estado luchando contra angina recurrente durante un año. En la primavera de 2023, tuvo angina en abril y mayo, luego nuevamente en octubre, noviembre y diciembre; después de un nuevo tratamiento con penicilina inyectada, se le hizo un seguimiento con lentocilina después de tres semanas y se repitió 3 veces hasta febrero. Ahora desde el 25 de mayo volvió a tener anginas, ayer tomó penicilina en pastillas y hoy otra vez hinchazón y dolor en el cuello. Alergología no encontró nada en él, aunque tiene síntomas prolongados de fiebre del heno, un análisis de sangre inmunológico realizado en enero pasado no reveló nada. Ninguna intolerancia, nada. Posiblemente tenga amígdalas agrandadas, pero estamos esperando un examen otorrinolaringológico más detallado. La dieta es normal, evitando frutas y verduras, pero estamos intentando mejorarla poco a poco. Biopron probióticos. Mientras tanto, se sospechaba de asma, por lo que toma corticoides inhalados. Me gustaría endurecerlo, pero no hay espacio, porque en el momento que se le libró de la angina tuvo 2 bronquitis y etc, entonces prácticamente no hay tiempo. Estoy totalmente desesperado ahora y no sé cómo salir de esto... Estaré agradecido por cualquier idea que tengas. El pediatra sugiere continuar con Lentocilina a largo plazo. Un cordial saludo, Čechová.

Hola mi respuesta:

Personalmente, me centraría en el apoyo inmunológico general. Aunque no se ha demostrado la intolerancia. Recomiendo suspender/reducir significativamente azúcares, gluten y caseína-leches convencionales. Son los alimentos más irritantes, sobre todo si son ultraprocesados. La mayor zona de inmunidad se encuentra en el intestino, por lo que tras eliminar los alimentos problemáticos, utiliza caldos de carne y huesos y probióticos de alta calidad en abundancia. Consulta adecuada con un naturópata. Utilice vitamina D según el nivel actual, así como C, Zn, etc. Los problemas alérgicos y la necesidad de inhaladores con corticoides deberían indicar un cambio en la dieta. Una parte integral es el contexto psicosomático: buscar problemas en la escuela, en el colectivo o en la familia. Siempre hay algo en juego. No me inclino por la lentocilinina a largo plazo. Pero tendría que examinar al niño personalmente y conocer más contexto. Dra. Hrabánková Petra

Hola, pido consejo, ya no sé a quién acudir. Mi hijo (tendrá 10 anos) ha estado luchando contra angina recurrente durante un ano. En la primavera de 2023, tuvo angina en abril y mayo, luego nuevamente en octubre, noviembre y diciembre; después de un nuevo tratamiento con penicilina inyectada, se le hizo un seguimiento con lentocilina después de tres semanas y se repitió 3 veces hasta febrero. Ahora desde el 25 de mayo volvió a tener anginas, ayer tomó penicilina en pastillas y hoy otra vez...

Dobrý den, prosím o radu, už nevím na koho se obrátit. Syn (bude mu 10 let) bojuje už rok s opakovanými anginami. Na jaře 2023 měl v dubnu a květnu anginu, dál pak opět v říjnu,listopadu a prosinci - po přeléčení píchaným penicilinem se navázalo na Lentocilin po třech týdnech, opakovalo se to 3x do února. Nyní od 25. května opět angina, včera dobral penicilin v tabletaách a dnes opět oteklý bolestivý krk. Na alergologii na něm nic nenašli, ačkoliv má dlouhodobě projevy senné rýmy, imunologický odběr krve minulý rok v lednu nic neodhalil. Žádné intolerance, nic. Potenciálně má zvětšenou nosní mandli, ale čekáme na podrobnější ORL vyšetření. Strava běžná, vyhýbá se ovoci a zelenině, ale snažíme se to postupně zlepšovat. Probiotika biopron. Zároveň v mezičase vzniklo podezření na astma takže bere inhalovaccí kortikoidy. Ráda bych ho otužovala, ale není prostor, protože tu chvilku co byl bez angin tak měl 2x zánět průdušek a atb, takže prakticky není kdy. Už jsem naprosto zoufalá a nevím, jak z toho ven...budu vděčná za jakékoliv vaše postřehy. Pediatr navrhuje pokračovat dlouhodobě s Lentocilinem. sS pozdravem Čechová

Dobrý den moje odpověď:

Já osobně bych se zaměřila na celkovou podporu imunity. I když nebyla prokázána intolerance. Doporučuji vysadit/ výrazně omezit cukry, lepek a kasein-konvenční mléko. Jsou to nejvíce iritující potraviny, zejm pokud jsou ultrazpracované. Největší plocha imunity je ve střevě, tedy po eliminaci problémových potravin, hojně používat vývary masokostni a vysocekvalitní probiotika. Vhodná konzultace s naturopatem. Nasadit vitamín D dle aktuální hladiny dále C, Zn atp. Změně stravy by měly nasvědčovat alergické potíže a nutnost inhalátorů s kortikoidy. Nedílnou součástí je psychosomatický kontext- pátrat po problémech ve škole,kolektivu či v rodině. Vždy tam nějaký podíl je. K dlouhodobé th lentocilininem se spíš nepřikláním. Musela bych ale dítě osobně vyšetřit a znát více kontextu. MUDr Hrabánková Petra

Dobrý den, prosím o radu, už nevím na koho se obrátit. Syn (bude mu 10 let) bojuje už rok s opakovanými anginami. Na jaře 2023 měl v dubnu a květnu anginu, dál pak opět v říjnu,listopadu a prosinci - po přeléčení píchaným penicilinem se navázalo na Lentocilin po třech týdnech, opakovalo se to 3x do února. Nyní od 25. května opět angina, včera dobral penicilin v tabletaách a dnes opět oteklý bolestivý krk. Na alergologii na něm nic nenašli, ačkoliv má dlouhodobě projevy senné rýmy,...

Automáticamente traducido | Ver original

Hola, mi hijo tiene angina recurrente. Sexto desde noviembre pasado. La ingesta constante de antibióticos también provocó una pérdida de peso. A los cinco años pesa 16 kg. Después de un examen de otorrinolaringología, estaba el miércoles 03.04. Aplicó lentocilina. Un frotis de garganta mostró la bacteria Hemophilus infl. Desde el 10.04. Además, empezó a tomar atb Cefzil, que también le había recetado el médico orl. Ayer cefzil estuvo bueno. Hoy volvió a tener fiebre y las amígdalas del lado izquierdo volvieron a hincharse. Ya estamos desesperados. ¿Cuál sería su curso de acción sugerido? Atentamente, Jan Musil

No sé si a mi hijo le hicieron algún análisis de sangre general, algún examen de alergología/inmunología, si se le ha comprobado alguna inmunodeficiencia, si tiene alguna intolerancia, alergia al gluten, caseína, etc. ¿Cómo se apoya su inmunidad? ¿Toma probióticos de calidad, vitamina C, D, Zn, aceite de pescado o alimentos reales? Por último, pero no menos importante, centrémonos en un posible aspecto psicosomático basado en el principio cuerpo-mente: ¿qué pasó en noviembre? P.ej. cambio de maestra en el jardín de infantes, algo de acoso, problemas en la familia. No puedo decirlo con seguridad sin la información anterior. De todos modos, tanto ATB en tan poco tiempo no es normal. Dr. Hrabánková

Hola, mi hijo tiene angina recurrente. Sexto desde noviembre pasado. La ingesta constante de antibióticos también provocó una pérdida de peso. A los cinco anos pesa 16 kg. Después de un examen de otorrinolaringología, estaba el miércoles 03.04. Aplicó lentocilina. Un frotis de garganta mostró la bacteria Hemophilus infl. Desde el 10.04. Además, empezó a tomar atb Cefzil, que también le había recetado el médico orl. Ayer cefzil estuvo bueno. Hoy volvió a tener fiebre y las amígdalas del lado...

Dobrý den, syn má opakované angíny. Od loňského listopadu už šestou. Neustále polykání antibiotik způsobilo i propad ve váze. V pěti letech váží 16 Kg. Po vyšetření na ORL mu byl ve středu 03.04. aplikován lentocilin. Výtěr z krku prokázal bakteri Hemofilus infl. Od 10.04. navíc začal brát atb Cefzil, které také předepsal lékař orl. Včera cefzil dobral. Dnes dostal opět horečku a na levé straně opět otekla krční mandle. Už jsme zoufalí. Jaký byste navrhovali postup? S pozdravem Jan Musil

Nevím zda-li syn měl nějaké celkové krevní testy, vyšetření na alergologii/imunologii zda-li je prokázaný nějaký deficit imunity, jestli nemá nějakou intoleranci, alergii na lepek, kasein atp. Jakým způsobem je mu podporována imunity- zda-li bere kvalitní probiotika, vitamín C, D, Zn, rybí tuk, skutečné jídlo. V neposlední řadě se zaměřit na možný psychosomatický na principu bodymind aspekt- co se v listopadu stalo? Např. změna učitelky v MŠ, nějaká šikana, problémy v rodině. Nelze spolehlivě říci bez výše uvedených info. Každopádně není normální tolik ATB v tak krátké době. Dr. Hrabánková

Dobrý den, syn má opakované angíny. Od loňského listopadu už šestou. Neustále polykání antibiotik způsobilo i propad ve váze. V pěti letech váží 16 Kg. Po vyšetření na ORL mu byl ve středu 03.04. aplikován lentocilin. Výtěr z krku prokázal bakteri Hemofilus infl. Od 10.04. navíc začal brát atb Cefzil, které také předepsal lékař orl. Včera cefzil dobral. Dnes dostal opět horečku a na levé straně opět otekla krční mandle. Už jsme zoufalí. Jaký byste navrhovali postup? S pozdravem Jan...

Automáticamente traducido | Ver original

Hola, hace dos semanas me dieron penicilina para la angina; mi temperatura era solo de 38,1, nada terrible, pero los hormigueos en la garganta estaban claros y el cansancio general también. ATB funcionó, pero inmediatamente el día de la recuperación me empezó a doler la garganta nuevamente. Como era Semana Santa, no tuve otra opción. Además, me sentí completamente bien, sólo el dolor en la garganta, que era especialmente por la mañana. Después de Semana Santa fui a revisión, la sedimentación sanguínea era de 15, me dieron Dalacin durante 5 días, pero me duele la garganta exactamente igual, siempre sobre todo por las mañanas. Gracias por su respuesta.

El tratamiento de la angina con penicilina está bien, la sedimentación estuvo bien. No entiendo por qué se utilizó Dalacin, si se basó en un frotis. Un dolor de garganta puede ser, por ejemplo, una infección por EBV, el virus de la mononucleosis infecciosa, o una manifestación de una alergia a las mucosas. No puedo decirlo sin examinarlo. Apoyo inmunológico general adecuado: probióticos, vitamina D+ C + Zn, alimentos reales, etc.
Dr. Hrabánková

Hola, hace dos semanas me dieron penicilina para la angina; mi temperatura era solo de 38,1, nada terrible, pero los hormigueos en la garganta estaban claros y el cansancio general también. ATB funcionó, pero inmediatamente el día de la recuperación me empezó a doler la garganta nuevamente. Como era Semana Santa, no tuve otra opción. Además, me sentí completamente bien, sólo el dolor en la garganta, que era especialmente por la manana. Después de Semana Santa fui a revisión, la sedimentación...

Dobrý den, před dvěma týdny jsem dostal penicilin na angínu - měl jsem teplotu jen 38.1, žádná hrůza, čepy v krku byly ale jasné a celková únava taktéž. ATB zabrala, nicméně ihned v den dobrání mě opět začalo bolet v krku. Jelikož byly Velikonoce, tak jsem neměl jak řešit. Navíc jsem se cítil úplně dobře, jen ta bolest v krku, která byla především ráno. Po Velikonocích jsem šel na kontrolu, sedimentace krve byla 15, dostal jsem Dalacin na 5 dní, v krku mě ale bolí úplně stejně, vždy především po ránu. Děkuji za odpověď.

Léčba angíny penicilinem je v pořádku, sedimentace byla v pořádku. Nechápu proč byl nasazen Dalacin, zda-li na základě výtěru? Bolest v krku může být v rámci například infekce EBV- virus infekční mononukleózy, nebo projev slizniční alergie. Nelze bez vyšetření říci. Vhodná celková podpora imunity- probiotika, vitamín D+ C + Zn, skutečné jídlo atp.
Dr. Hrabánková

Dobrý den, před dvěma týdny jsem dostal penicilin na angínu - měl jsem teplotu jen 38.1, žádná hrůza, čepy v krku byly ale jasné a celková únava taktéž. ATB zabrala, nicméně ihned v den dobrání mě opět začalo bolet v krku. Jelikož byly Velikonoce, tak jsem neměl jak řešit. Navíc jsem se cítil úplně dobře, jen ta bolest v krku, která byla především ráno. Po Velikonocích jsem šel na kontrolu, sedimentace krve byla 15, dostal jsem Dalacin na 5 dní, v krku mě ale bolí úplně stejně, vždy...

Automáticamente traducido | Ver original

Buen día. Me gustaría mucho consultar con usted. Mi hija no ha dormido bien desde ayer por la tarde, ya por la mañana tenía dolor de garganta, también tenía ampollas en el paladar y las amígdalas, y le duele mucho la garganta. El año pasado ya pasó por algo así, fue una angina heroica y la trataron con AtB. A mi hija le duele mucho la garganta, ya sea que tome té o agua, o de otra manera, le duele mucho. Paralen no ayudó con el dolor. Mi hija también tiene reflujo, lo que significa que cuando tiene estreñimiento los ácidos vuelven a subir e irritan la ingle, por lo que es aún más difícil encontrar una preparación adecuada para ello. Sin embargo, descubrí Streptokill y de alguna manera lo compré con anticipación. Lo dimos unas 3 veces hoy, no sé con qué frecuencia darlo, ¿podría aconsejarme? Gracias, mirka

Hola Mirko,
no dude en aplicar cada 30-60 minutos cuando la hija esté despierta, hasta que le "pique" la garganta, mientras escribe. Recomendamos no comer ni beber después de la aplicación. En cuanto al reflujo, la llamada "pirosis" o El retorno de jugos ácidos del estómago al esófago generalmente puede eliminarse por completo mediante una dieta saludable o eliminando o al menos limitando significativamente los alimentos industriales llenos de diversos aditivos alimentarios o "éček", frituras, bebidas carbonatadas, pasteles con levadura, etc.
Recuperación rápida,
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Buen día. Me gustaría mucho consultar con usted. Mi hija no ha dormido bien desde ayer por la tarde, ya por la manana tenía dolor de garganta, también tenía ampollas en el paladar y las amígdalas, y le duele mucho la garganta. El ano pasado ya pasó por algo así, fue una angina heroica y la trataron con AtB. A mi hija le duele mucho la garganta, ya sea que tome té o agua, o de otra manera, le duele mucho. Paralen no ayudó con el dolor. Mi hija también tiene reflujo, lo que significa que...

Dobry den. Velmi rada by som sa s Vami poradila. Dcerka od vcera vecera nespala dobre, rano uz mala bolestive hrdielko, urobili sa jej take pluzgieriky na podnebi ale aj na mandliach a velmi ju stipe hrdielko. Minuly rok si takym niecim uz presla, bola to heroaticka angina a liecena AtB. Dcerku velmi stipe hrdielko, ci uz pije cajik alebo vodu, alebo ine, velmi ju stipe. Paralen od bolesti nepomohol. Dcerka ma aj reflux, cize ona ked spinka, tak sa jej tie kyseliny vracaju hore a to poleptava pazerak, takze o to je to tazsie jej najst vhodny pripravok. Avsak, dozvedela som sa o Streptokill a akosi som ho v predstihu kupila. Dnes sme dali asi 3x, neviem ako casto jej ho davat, mozete prosim poradit? Dakujem, Mirka

Dobrý den, Mirko,
aplikujte klidně i každých 30-60 min., když bude dcera vzhůru, dokud ji bude "štípat hrdlo", jak píšete. Po aplikaci doporučujeme nezapíjet ani nezajídat. Co se refluxu týče, tzv. "pálení žáhy" resp. vracení kyselých šťáv ze žaludku do jícnu lze většinou zcela eliminovat zdravou stravou resp. vyřazením nebo alespoň výrazným omezením průmyslových potravin plných různých potravinových aditiv resp. "éček", smažených jídel, sycených nápojů, kynutého pečiva, apod.
Brzké uzdravení,
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Dobry den. Velmi rada by som sa s Vami poradila. Dcerka od vcera vecera nespala dobre, rano uz mala bolestive hrdielko, urobili sa jej take pluzgieriky na podnebi ale aj na mandliach a velmi ju stipe hrdielko. Minuly rok si takym niecim uz presla, bola to heroaticka angina a liecena AtB. Dcerku velmi stipe hrdielko, ci uz pije cajik alebo vodu, alebo ine, velmi ju stipe. Paralen od bolesti nepomohol. Dcerka ma aj reflux, cize ona ked spinka, tak sa jej tie kyseliny vracaju hore a to...

Automáticamente traducido | Ver original

Hola, estamos de vacaciones en Egipto. En el tercer día, estoy preocupado por dificultades tales como fiebre (que se logra bajar con la droga local PAROFEN) y debilidad y sentimientos asociados con ella. Estaba un poco preocupado por un dolor de garganta sin tos, solo con ronquera (ACC). También recibí 3 cápsulas de Neozolid 600 (azitromicina) después de 24 horas en la farmacia del hotel solo para estar seguro. Anoche tomé la última pastilla, pero esta mañana descubrí que tengo una gran inflamación de las amígdalas (solo tengo una) y me gustaría mucho pedir consejo sobre cómo proceder. Afortunadamente, solo tengo una ligera dificultad para tragar, pero no tengo idea de si he desarrollado un absceso, por ejemplo. Muchas gracias por su ayuda

Hola Honzo,
tratar de estar bajo la supervisión de un médico. Si la inflamación aumentara, es bueno tener una sala de emergencias al alcance. Descansa, come comida ligera. Cuidado con las verduras lavadas en todo incluido muchas veces solo con agua local, lo que provoca problemas intestinales a muchos europeos, que debes evitar por el momento. Por lo tanto, son mejores las verduras y frutas sin cortar, que se pueden lavar en tiendas compradas o agua embotellada. Si usted o alguien en su gira tiene Streptokill, entonces, por supuesto, sería de gran ayuda. Si no, al menos puedes hacer gárgaras con agua salada.
aguanta y mantente saludable
Zoco Pavel
ANGINA.CZ

Hola, estamos de vacaciones en Egipto. En el tercer día, estoy preocupado por dificultades tales como fiebre (que se logra bajar con la droga local PAROFEN) y debilidad y sentimientos asociados con ella. Estaba un poco preocupado por un dolor de garganta sin tos, solo con ronquera (ACC). También recibí 3 cápsulas de Neozolid 600 (azitromicina) después de 24 horas en la farmacia del hotel solo para estar seguro. Anoche tomé la última pastilla, pero esta manana descubrí que tengo una gran...

Dobrý den, jsme na dovolené v Egyptě. Třetí den mě trápí obtíže jako horečka (kterou se daří srážet místním lékem PAROFEN ) a slabost a pocity s tím spojené. Lehce mě trápila bolest krku bez kašle ,pouze se zahleněním (ACC). Také jsem zde v hotelové lékárně obdržel pro jistotu antibiotika 3 kapsle po 24 hodinách Neozolid 600 (azythromycinum). Včera večer jsem dobral poslední tabletku ale dnes ráno jsem zjistil že mám velký zánět krční mandle(mám pouze jednu) a chtěl bych moc požádat o radu,jak postupovat dále. Polykání mi dělá naštěstí jen lehké obtíže, ale netuším, zda se mi neudělal například absces. Mockrát děkuji za pomoc

Dobrý den, Honzo,
zkuste být pod dohledem lékaře. Pokud by se zánět zvětšoval, je dobré mít v dosahu pohotovost. Odpočívejte, jezte lehkou stravu. Pozor na zeleninu omývanou v all-iclusive často jen místní vodou, což mnoha evropanům způsobuje střevní potíže, kterým byste se měl v současné době vyvarovat. Lepší je proto nekrájená zelenina a ovoce, které si před požitím může omýt v kupované resp. balené vodě. Máte-li Vy nebo někdo z Vašeho zájezdu Streptokill, pak by to byla samozřejmě velká pomoc. Pokud ne, tak můžete alespoň vyplachovat hrdlo slanou vodou.
Držte se a buďte zdráv,
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Dobrý den, jsme na dovolené v Egyptě. Třetí den mě trápí obtíže jako horečka (kterou se daří srážet místním lékem PAROFEN ) a slabost a pocity s tím spojené. Lehce mě trápila bolest krku bez kašle ,pouze se zahleněním (ACC). Také jsem zde v hotelové lékárně obdržel pro jistotu antibiotika 3 kapsle po 24 hodinách Neozolid 600 (azythromycinum). Včera večer jsem dobral poslední tabletku ale dnes ráno jsem zjistil že mám velký zánět krční mandle(mám pouze jednu) a chtěl bych moc požádat o radu...

Automáticamente traducido | Ver original

Hola, mi hijo de 5 años tuvo angina con ATB durante la primera quincena de diciembre (2 semanas en casa), luego una semana de kínder y angina nuevamente con ATB, luego angina con ATB en enero y ahora marzo nuevamente con ATB ( 14 días en casa) 2 días en kínder y al tercer día vuelve a tener problemas en el cuello, le dimos probióticos orales y la idea de que le vayan a sacar las amígdalas es muy nueva, me puede aconsejar si podría tomar Streptokill, pero es difícil con él, leí que quema Gracias, no sé qué hacer a continuación.

Buen día,
Definitivamente recomiendo probarlo. La percepción del ardor es muy individual, por lo que quizás su hijo esté entre los que no lo sienten. Alternativamente, lograrás convencerlo, porque el ardor es de muy corta duración y luego llega el alivio. Suele ocurrir que la sensación de ardor es más pronunciada con una infección y viceversa con una garganta sana.
Recuperación rápida,
Zoco Pavel
ANGINA.CZ

Hola, mi hijo de 5 anos tuvo angina con ATB durante la primera quincena de diciembre (2 semanas en casa), luego una semana de kínder y angina nuevamente con ATB, luego angina con ATB en enero y ahora marzo nuevamente con ATB ( 14 días en casa) 2 días en kínder y al tercer día vuelve a tener problemas en el cuello, le dimos probióticos orales y la idea de que le vayan a sacar las amígdalas es muy nueva, me puede aconsejar si podría tomar Streptokill, pero es difícil con él, leí que quema...

Dobrý den syn 5let během prosince v 1.polovině prodělal angínu s ATB(2.týdny doma),pak týden školka a znovu angína zas ATB,pak angína s ATB leden a teď březen zas ATB (14dní doma) 2dny ve školce a třetí den znovu si ztěžuje na krk dávaly jsme orální probiotika a při představě, že by šel na vyndání mandlí to fakt new Poradíte mi jestli by mohl užívat Streptokill,ale s ním je to těžký,četla jsem ,že to pálí Děkuji,už nevím co dál

Dobrý den,
určitě doporučuji vyzkoušet. Vnímání pálení je velice individuální, tak třeba bude Váš syn patřit mezi ty, které to nepálí. Případně se Vám ho podaří přesvědčit, protože pálení je velmi krátkodobé a pak přichází úleva. Většinou je to tak, že při infekci je pocit pálení výraznější a při zdravém hrdle naopak.
Brzké uzdravení,
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Dobrý den syn 5let během prosince v 1.polovině prodělal angínu s ATB(2.týdny doma),pak týden školka a znovu angína zas ATB,pak angína s ATB leden a teď březen zas ATB (14dní doma) 2dny ve školce a třetí den znovu si ztěžuje na krk dávaly jsme orální probiotika a při představě, že by šel na vyndání mandlí to fakt new Poradíte mi jestli by mohl užívat Streptokill,ale s ním je to těžký,četla jsem ,že to pálí Děkuji,už nevím co dál

Dobrý den,
určitě doporučuji vyzkoušet. Vnímání pálení je velice...

Automáticamente traducido | Ver original

Hola, me gustaría hacer una pregunta. Todos los años paso por el mismo curso de la enfermedad: dolor de garganta, amígdalas hinchadas, dolor de cabeza... después de unos cinco días se convierte en congestión nasal, orina loca y se me quita el sabor, cansancio durante unos tres días... Yo no quiero antibióticos, que el médico recomienda inmediatamente... los antibióticos ayudaron a que no perdiera el gusto, pero nuevamente me hicieron perder la parte inferior de mi cuerpo, por favor denme consejos sobre cómo proceder con el tratamiento... .

Hola Nikola,
según tu descripción, es un curso bastante común de una enfermedad respiratoria que la mayoría de la población experimenta una vez al año.
En primer lugar, recomendamos tener preparado Streptokill y pulverizar intensamente ante los primeros signos de dolor de garganta.
Posteriormente, si la enfermedad se desarrolla, intente encontrar un médico con el que pueda concertar un tratamiento sin ATB.
cuidate
Zoco Pavel
ANGINA.CZ

Hola, me gustaría hacer una pregunta. Todos los anos paso por el mismo curso de la enfermedad: dolor de garganta, amígdalas hinchadas, dolor de cabeza... después de unos cinco días se convierte en congestión nasal, orina loca y se me quita el sabor, cansancio durante unos tres días... Yo no quiero antibióticos, que el médico recomienda inmediatamente... los antibióticos ayudaron a que no perdiera el gusto, pero nuevamente me hicieron perder la parte inferior de mi cuerpo, por favor denme...

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Každý rok procházím stejným průběhem nemoci: bolest krku, nateklé mandle,bolest hlavy..po cca pěti dnech to přejde na ucpaný nos, šílené pčikani a odchází chuť, únava cca tři dny... nechci žádné antibiotika což doktor ihned doporučuje... antibiotika pomohly k tomu aby nepřišla o chuť ale zase mi to rozhodilo spodní část těla prosím o radu jak postupovat při léčbě...

Dobrý den, Nikolo,
dle Vašeho popisu se jedná o celkem běžný průběh respiračního onemocnění, který jednou do roka prožívá většina populace.
V první řadě doporučujeme mít připraven Streptokill a již při prvních náznacích bolesti v hrdle intenzivně stříkat.
Následně, pokud by přeci jen došlo k rozvoji onemocnění, zkuste najít lékaře, se kterým se půjde domluvit na léčbě bez ATB.
Buďte zdráva,
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Každý rok procházím stejným průběhem nemoci: bolest krku, nateklé mandle,bolest hlavy..po cca pěti dnech to přejde na ucpaný nos, šílené pčikani a odchází chuť, únava cca tři dny... nechci žádné antibiotika což doktor ihned doporučuje... antibiotika pomohly k tomu aby nepřišla o chuť ale zase mi to rozhodilo spodní část těla prosím o radu jak postupovat při léčbě...

Dobrý den, Nikolo,
dle Vašeho popisu se jedná o celkem běžný průběh respiračního onemocnění,...

Automáticamente traducido | Ver original

Hola, ya no se a donde acudir. Tengo 37 años, tuve mi primera angina el año pasado, después de ser tratado con antibióticos, me volvió a pasar lo mismo a los dos días, y también a mi hijo. De alguna manera nos deshicimos de él, ambos todavía teníamos alrededor de dos. No he podido bajarme de él desde marzo de este año. Streotococcus también vino con psoriasis, que estalló terriblemente este año. Ya me han tratado dos atb, una semana después de la revisión, un hisopo de control y estreptococos todavía en tres cruces. Síntomas: ligero picor de garganta, cansancio, psoriasis y sequedad de boca. Tengo una mala reacción a la penicilina, así que no puedo tomarla. Algún consejo. Estoy bien, pero el estreptococo empeora la psoriasis. gracias por su respuesta

Hola Lenka,
a continuación enviamos la respuesta de nuestra señora doctora.

Hola, no se realiza un hisopado de control después de una infección estreptocócica. Un examen de control después de finalizar el tratamiento puede mostrar la presencia de estreptococos del mismo tipo en aproximadamente un 5%, no es posible saber si reinfección o supervivencia de la cepa original. Si hay una recurrencia de la enfermedad estreptocócica. Y el PNC se puede volver a implantar, si el bacilo sobrevive incluso este th, hay pocas esperanzas para el éxito del tercer intento. Recomiendo el apoyo inmunológico general, probar el nivel de vitamina D y usar D3+K2+Mg en consecuencia. Poner productos fermentados. Comprobar KO+dif, FW, ASLO, RF, tiropatia TSH, fT4 ev anti TG+ anti TPO. Considere el llamado protocolo autoinmune para la psoriasis AI. Dr. Hrabanková

cuidate
Zoco Pavel
ANGINA.CZ

Hola, ya no se a donde acudir. Tengo 37 anos, tuve mi primera angina el ano pasado, después de ser tratado con antibióticos, me volvió a pasar lo mismo a los dos días, y también a mi hijo. De alguna manera nos deshicimos de él, ambos todavía teníamos alrededor de dos. No he podido bajarme de él desde marzo de este ano. Streotococcus también vino con psoriasis, que estalló terriblemente este ano. Ya me han tratado dos atb, una semana después de la revisión, un hisopo de control y...

Dobrý den, už nevím, kam se obrátit. Je mi 37,vloni jsem prodělala svou první angínu, po preleceni antibiotiky do dvou dnů znova to stejné, syn také tak. Nějak jsme se toho zbavili, ještě jsme měli oba asi dvě. Letos se z toho od března nemohu dostat. Se streotokokem přišla i lupénka, která se mi tento rok strašně rozjela. Byla jsem léčena už dvema atb, týden po dobrani kontrolní výter a streptokok stále na tři křížky. Příznaky: lehké škrábání v krku, únava, vysev lupénky a sucho v ústech. Mám špatnou reakci na penicilin, takže ho nemůžu. Nějaká rada. Nic mi není, ale streptokok zhoršuje lupenku. Děkuji za odpověď

Dobrý den, Lenko,
níže posíláme odpověď naší paní doktorky.

Dobrý den, kontrolní výtěr po streptokokové infekci se neprovádí. Kontrolní vyšetření po ukončené léčbě může v cca 5% ukázat přítomnost streptokoka téhož typu, nelze poznat zda-li reinfekce či přežití původního kmene. Pokud dojde k opak.onemocnění streptokokem sk. A lze znovu nasadit PNC, pokud přežije bacil i tuto th, je malá naděje na úspěšnost 3.pokusu. Doporučuji celkovou podporu imunity, otestovat hladinu vitamínu D nasadit podle toho D3+K2+Mg. Nasadit fermentované produkty. Zkontrolovat KO+dif, FW, ASLO, RF, thyreopatii TSH, fT4 ev anti TG+ anti TPO. Zvážit tzv.autoimunitní protokol při AI onemocnění lupénkou. Dr. Hrabánková

Buďte zdráva,
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Dobrý den, už nevím, kam se obrátit. Je mi 37,vloni jsem prodělala svou první angínu, po preleceni antibiotiky do dvou dnů znova to stejné, syn také tak. Nějak jsme se toho zbavili, ještě jsme měli oba asi dvě. Letos se z toho od března nemohu dostat. Se streotokokem přišla i lupénka, která se mi tento rok strašně rozjela. Byla jsem léčena už dvema atb, týden po dobrani kontrolní výter a streptokok stále na tři křížky. Příznaky: lehké škrábání v krku, únava, vysev lupénky a sucho v ústech....

Automáticamente traducido | Ver original
Hola, tengo una hija, de 9 años y ella sufre de angina. Recientemente encontré su producto y lo compré. Mi hija actualmente tiene angina nuevamente y está tomando antibióticos. Quería preguntar cuál es la dosis ideal. ¿Se puede utilizar el producto como medida preventiva? ¡Muchos gracias! ¡Que tengas un lindo día! petra p.

Hola Pedro,
Streptokill también se puede usar con antibióticos, sin embargo, es más importante usarlo después de que se hayan tomado los antibióticos, cuando el nivel de antibióticos en la sangre desciende significativamente dentro de las 24 horas posteriores a la toma de los antibióticos, creando así un riesgo de repetición. infección estreptocócica.
La dosis ideal es de 5 a 20 veces al día, de 2 a 4 pulverizaciones en las áreas afectadas de la garganta. Para una niña de nueve años, 2 pulverizaciones en una dosis deberían ser suficientes, 1 pulverización a cada lado de la garganta y se traga. La frecuencia de dosificación debe corresponder a cuánto le dolerá la garganta a su hija. Si se siente bien, entonces varias dosis al día definitivamente serán suficientes, pero siempre debe ser después de comer y beber para que Streptokill tenga la oportunidad de trabajar en la garganta durante el mayor tiempo posible. La aplicación antes de dormir también es ideal, cuando no consumimos nada por la noche.
El uso preventivo a largo plazo es posible, con el hecho de que recomendamos reducir las dosis gradualmente a, por ejemplo, una sola dosis antes de acostarse. Pasado un tiempo, intenta dejar de usarlo por completo y prepárate para aplicarlo de forma intensiva inmediatamente si reaparecen sensaciones inapropiadas en la garganta.
Creo que Streptokill le resultará útil, como lo hace con la gran mayoría de nuestros clientes, y estaremos muy contentos si nos escribe sobre su experiencia en www.stre.cz.
Estar sano,
pavel zoco,
STREPTOkill.cz

PEDRO:
Buenos días,
así que mi hija tomó antibióticos hoy y estamos comenzando con streptokill.
Así que procederé con la dosificación como escribes.
¿Es posible usar streptokill durante medio año, hasta la primavera? ¿Existe algún riesgo de sobredosis u otras complicaciones?
¡Muchos gracias! ¡Que tengas un lindo día! Pedro

STREPTOKILL.CZ:
Hola Pedro,
gracias por el mensaje y no te preocupes, recomendamos reducir gradualmente las dosis si la hija no tiene sensaciones inapropiadas en la garganta, no por no sobredosificar, sino por que la garganta no se encoge y se acostumbra poco a poco a ser capaz de hacer frente a su propia inmunidad sin demasiada ayuda de Streptokill. El objetivo es tener amígdalas limpias y saludables que puedan funcionar bien la mayor parte del año sin ayuda externa.
Saludos,
Zoco Pavel
STREPTOkill.cz

Hola, tengo una hija, de 9 anos y ella sufre de angina. Recientemente encontré su producto y lo compré. Mi hija actualmente tiene angina nuevamente y está tomando antibióticos. Quería preguntar cuál es la dosis ideal. ?Se puede utilizar el producto como medida preventiva? !Muchos gracias! !Que tengas un lindo día! petra p.

Hola Pedro,
Streptokill también se puede usar con antibióticos, sin embargo, es más importante usarlo después de que se hayan tomado los antibióticos, cuando el nivel de...

Dobrý den, mám dceru, 9 let a trpí na angíny. Aktuálně jsem narazila na Váš produkt a pořídila ho. Dcera má nyní aktuálně opět angínu a antibiotika. Chěla jsem se zeptat, jaké je ideální dávkování? Lze přípravek užívat i nějak prventivně? Moc děkuji! Hezký den! Petra P.

Dobrý den, Petro,
Streptokill je možné užívat i při antibiotikách nicméně důležitější je jeho užívání po dobrání antibiotik, když hladina atb v krvi do 24 hodin po jejich dobrání výrazně klesá a vzniká tak riziko opakované streptokokové infekce.
Ideální dávkování je 5-20 krát denně 2-4 střiky na postižená místa v hrdle. U devítileté dívky by měly stačit 2 střiky v jedné dávce, 1 střik na každou stranu hrdla a propolknout. Četnost dávkování by měla odpovídat tomu, jak hodně bude dceru bolet v krku. Pokud se bude cítit dobře tak určitě postačí i několik dávek denně, ale vždy by to mělo být po jídle a pití, aby měl Streptokill šanci v hrdle co nejdéle působit. Ideální je také aplikace před spaním, kdy už pak v noci nic nekonzumujeme.
Dlouhodobé preventivní užívání je možné s tím, že postupně doporučujeme dávky snižovat třeba až na jedinou dávku před spaním. Po čase zkuste užívání zcela ukončit a být připraveni intenzivně aplikovat ihned, pokud by se znovu objevily nepatřičné pocity v hrdle.
Věřím, že se Vám Streptokill osvědčí, jako naprosté většině našich zákazníků a budeme moc rádi, když nám pak na www.stre.cz napíšete Vaši zkušenost.
Buďte zdraví,
Pavel Soukup,
STREPTOkill.cz

PETRA:
Dobrý den, 
tak dcera dnes dobrala antibiotika a začínáme tedy se streptokill. 
Budu tedy postupovat s dávkování, jak píšete.
Je mozne případně užívat streptokill třeba půl roku, do jara? Nehrozí nějaké předávkování nebo jiné komplikace? 
Moc děkuji! Hezky den! Petra

STREPTOKILL.CZ:
Dobrý den, Petro,
díky za zprávu a nebojte, postupné snižování dávek, pokud nebude dcera mít nepatřičné pocity v krku, doporučujeme nikoliv z důvodu nepředávkování, ale z toho důvodu, aby hrdlo neschoulostivělo a pomalu si zvykalo vystačit se svou vlastní imunitou bez přílišné pomoci od Streptokillu. Cílem jsou čisté a zdravé mandle, které dokážou většinu roku dobře fungovat bez pomoci zvenčí.
S pozdravem,
Pavel Soukup
STREPTOkill.cz

 

 

Dobrý den, mám dceru, 9 let a trpí na angíny. Aktuálně jsem narazila na Váš produkt a pořídila ho. Dcera má nyní aktuálně opět angínu a antibiotika. Chěla jsem se zeptat, jaké je ideální dávkování? Lze přípravek užívat i nějak prventivně? Moc děkuji! Hezký den! Petra P.

Dobrý den, Petro,
Streptokill je možné užívat i při antibiotikách nicméně důležitější je jeho užívání po dobrání antibiotik, když hladina atb v krvi do 24 hodin po jejich dobrání výrazně klesá a vzniká tak riziko opakované...

Automáticamente traducido | Ver original
Hola, streptokill también ayuda con problemas crónicos? me molestan los pines de las bisagras que me duelen y necesito quitarlos en el orl, tengo todo negativo gracias

Hola Sra. Kovalová,
desafortunadamente, de acuerdo con las regulaciones aplicables, no podemos decirle si Streptokill funcionará en algo. Lo único que puedo hacer es remitirlo a las revisiones auténticas de nuestros usuarios en www.stre.cz , donde leerá que funciona para una amplia gama de dolencias y recomendará que pruebe Streptokill con la intensidad suficiente. Por regla general, los resultados son visibles muy pronto, aunque con un problema crónico es ciertamente deseable tener más paciencia. En cualquier caso, Streptokill es un producto natural y su uso más prolongado es posible sin desarrollar resistencia. Alternativamente, también puede leer nuestros consejos en www.strepto.cz , donde a menudo encontrará el problema opuesto, donde a los usuarios se les ha diagnosticado estreptococos, pero no tienen síntomas. Te agradeceremos aún más que nos envíes tu experiencia si decides probar Streptokill.
Te deseo una rápida recuperación,
Zoco Pavel
STREPTOkill.cz

Hola, streptokill también ayuda con problemas crónicos? me molestan los pines de las bisagras que me duelen y necesito quitarlos en el orl, tengo todo negativo gracias

Hola Sra. Kovalová,
desafortunadamente, de acuerdo con las regulaciones aplicables, no podemos decirle si Streptokill funcionará en algo. Lo único que puedo hacer es remitirlo a las revisiones auténticas de nuestros usuarios en www.stre.cz , donde leerá que funciona para una amplia gama de dolencias y recomendará que pruebe...

Dobrý den pomůže streptokill i na chronické potíže ? Trápí mě čepy na madlich které bolí a potřebuji se jich zbavit na Orl mám vše negativní děkuji

Dobrý den, paní Kovalová,
bohužel dle platných předpisů Vám nemůžeme napsat, zda Streptokill na cokoliv zabere. Jediné co mohu, je odkázat Vás na autentické recenze našich uživatelů na www.stre.cz, kde se dočtete, že funguje na velmi široké spektrum neduhů a doporučit Vám Streptokill v dostatečné intenzitě vyzkoušet. Výsledky jsou zpravidla vidět velmi brzy, i když u chronického problému je jistě žádoucí mít větší trpělivost. Každopádně Streptokill je přírodní produkt a jeho delší užívání je možné, aniž by vznikla rezistence. Případně si můžete pročíst i naši poradnu na www.strepto.cz, kde se častěji setkáte s opačným problémem, kdy mají uživatelé zjištěný výskyt streptokoka, ale jsou bez příznaků. O to více oceníme, když nám pošlete Vaši zkušenost, pokud se rozhodnete Streptokill vyzkoušet. 
Přeji Vám brzké uzdravení,
Pavel Soukup
STREPTOkill.cz

Dobrý den pomůže streptokill i na chronické potíže ? Trápí mě čepy na madlich které bolí a potřebuji se jich zbavit na Orl mám vše negativní děkuji

Dobrý den, paní Kovalová,
bohužel dle platných předpisů Vám nemůžeme napsat, zda Streptokill na cokoliv zabere. Jediné co mohu, je odkázat Vás na autentické recenze našich uživatelů na www.stre.cz, kde se dočtete, že funguje na velmi široké spektrum neduhů a doporučit Vám Streptokill v dostatečné intenzitě vyzkoušet. Výsledky jsou zpravidla...

Automáticamente traducido | Ver original
Hola, padezco infecciones repetidas de estreptococos y estafilococos desde hace dos años. Después de muchos antibióticos fallidos, mi médico finalmente decidió probar la autovacuna. Pero hay una espera de hasta 8 semanas. El uso de streptokill no hizo que el problema desapareciera, pero finalmente logré aliviarlo. Ya no es insoportable (dolor de garganta, dificultad para tragar, dolor de oído, congestión nasal - lo aplico en las tres áreas afectadas). La pregunta es la duración del uso continuo. Puedo usarlo durante 8 semanas seguidas hasta que se haga la autovacuna. Es un producto que me ha ayudado mucho después de mucho tiempo. No quisiera que el cuerpo se acostumbrara, como a los antibióticos, y luego dejara de funcionar. ¿O puedo usarlo con la autovacuna, o es mejor dejar de usarlo al probar la autovacuna? Muchas gracias de antemano por su respuesta. Mapa Marcela
Hola, Marcelo, no tengas miedo de tomar Streptokill a largo plazo y con calma, incluso en dosis y frecuencias mayores, siempre que tengas sensaciones inapropiadas en la garganta o otros problemas descritos. Es muy posible que en combinación con una dieta saludable y el clima de verano (¡sin embargo, evite el calor excesivo y el aire acondicionado!) se produzca una mejora significativa incluso antes de que se prepare la autovacuna. Consulte a su médico sobre el uso simultáneo con una autovacuna, pero no debería ser un problema. Estaremos encantados de que nos envíe su experiencia a www.stre.cz. Recupérate pronto y diviértete, Pavel Soukup STREPTOkill.cz
Hola, padezco infecciones repetidas de estreptococos y estafilococos desde hace dos anos. Después de muchos antibióticos fallidos, mi médico finalmente decidió probar la autovacuna. Pero hay una espera de hasta 8 semanas. El uso de streptokill no hizo que el problema desapareciera, pero finalmente logré aliviarlo. Ya no es insoportable (dolor de garganta, dificultad para tragar, dolor de oído, congestión nasal - lo aplico en las tres áreas afectadas). La pregunta es la duración del uso...

Dobrý den, již dva roky mě trápí opakované streptokokové a stafylokové infekce. Po neúspěšných mnoha nasazování antibiotik se konečně má doktorka odhodlala vyzkoušet autovakcínu. Na tu se ale čeká až 8 týdnu. Používáním streptokillu mi obtíže nevymizely, ale konečně se mi od potíží ulevilo. Již to není k nevydržení (bolest v krku, obtížné polykání, bolení uší, ucpaný nos - aplikuji na všechny tři postižená místa). Dotazem je délka nepřetržitého užívání. Mohu ho užívat těch 8 týdnů v kuse do zhotovení autovakcíny. Je to po dlouhé době pro mě produkt, který mi opravdu pomohl. Nechtěla bych, aby si na to tělo zvyklo, tak jako na ty antibiotika, a pak již neučinkoval. Nebo mohu ho používat i s autovakcínou, nebo je lepší ho poté při zkoušení autovakcíny vysadit? Předem mockráte děkuji za odpověď. Mapová Marcela

Dobrý den, Marcelo, Streptokill se nebojte užívat dlouhodobě a klidně i ve zvýšených dávkách a frekvencích dokud máte nepatřičné pocity v hrdle resp. další popisované potíže. Je dost možné, že v kombinaci se zdravou stravou a letním počasím (ovšem vyhýbejte se přílišným vedrům i klimatizaci!) dojde k dalšímu výraznému zlepšení ještě než bude připravena autovakcína. Současné užití s autovakcínou konsultujte se svou lékařkou, ale neměl by to být problém. Budeme rádi, když nám následně pošlete Vaši zkušenost na www.stre.cz. Brzy se uzdravte a mějte se krásně, Pavel Soukup STREPTOkill.cz

Dobrý den, již dva roky mě trápí opakované streptokokové a stafylokové infekce. Po neúspěšných mnoha nasazování antibiotik se konečně má doktorka odhodlala vyzkoušet autovakcínu. Na tu se ale čeká až 8 týdnu. Používáním streptokillu mi obtíže nevymizely, ale konečně se mi od potíží ulevilo. Již to není k nevydržení (bolest v krku, obtížné polykání, bolení uší, ucpaný nos - aplikuji na všechny tři postižená místa). Dotazem je délka nepřetržitého užívání. Mohu ho užívat těch 8 týdnů v kuse do...

Automáticamente traducido | Ver original
Hola, mi hijo de 7 años ha tenido angina (estreptococo) por segunda vez, tratado, antibióticos Una semana después de tener la 1ra antibióticos , vino la segunda angina. Ya van 4 dias de tomar la 2a antibióticos y ya se queja de dolor de garganta, "todo le sabe mal" y esta resfriado. Encontré su sitio web e inmediatamente pedí streptokill, espero tenerlo mañana. ¿Con qué frecuencia debo rociarlo? ¿Son suficientes 5 veces al día o tengo que hacerlo más a menudo? Me temo que no le gustará, es bastante "llorón". ¿Tengo que dejarlo en casa incluso cuando uso streptokill? O si logramos controlar el dolor de garganta, ¿podría ir a la escuela (tal vez después de una semana)? Lleva 5 semanas seguidas en casa y le gustaría volver a salir entre la gente. Es necesario un período de descanso cuando se toma streptokill o si las dificultades desaparecen, esto no es necesario. Gracias y un saludo, Dana Černá

Hola Sra. Black,
si lee las experiencias de nuestros clientes en www.stre.cz , encontrará que está describiendo el curso clásico de la angina recurrente. Es mejor aplicar Streptokill cada 30-60 min., al menos inicialmente, hasta que el hijo se sienta mejor. Óptimamente 2-3 pulverizaciones (centro, lado izquierdo y derecho de la garganta). Si hay una infección en la garganta, se "quemará" más o menos, pero espero que puedas manejarla. El régimen de descanso debe corresponder a cómo se siente el hijo, en cualquier caso, después de ATB, el cuerpo se debilita considerablemente durante aproximadamente 1 mes, así que trate de proteger al hijo de cualquier aumento de carga. Por otro lado, si se siente mejor, puedes salir a la calle en estos hermosos días, preferiblemente entre las 12 y las 3 p. m., cuando hace más calor afuera. También recomendamos probióticos naturales, por ejemplo, en forma de kéfir, leche acidófila, kéfir, chucrut.
Te deseo la mejor de las suertes, una pronta recuperación y gracias de antemano por enviar tu experiencia con Streptokill,
pavel zoco,
STREPTOkill.cz
Buenos días,

---

Gracias por su respuesta. Mi hijo ha estado usando streptokill durante 3 días y estamos muy satisfechos.
Tengo dos pequeñas preguntas:

1) Después de 3 días de fumigación (cada hora) afirma que ya no le duele la garganta.
(Tenía 2 amigdalitis seguidas, ahora es una semana después de tener las otras, antibióticos
le empezó a doler la garganta de nuevo...).
¿Cuánto tiempo debemos rociar en la garganta, como precaución? ¿O deberíamos parar?
rociar y esperar hasta que su garganta comience a doler nuevamente?

2) ¿Puede beber después de que le rociamos el cuello y traga? Ellos afirman que es
necesita beber agua. Para que no reduzca la eficacia de streptokill....

Muchas gracias por las respuestas
dana negro

---

Hola Sra. Black,

estamos muy contentos de que esté satisfecho.

En cuanto a tus dudas, definitivamente es una buena idea continuar usando la aplicación durante al menos una semana después de que cese el dolor de garganta, aunque por supuesto puedes reducir la dosis gradualmente o frecuencia de aplicación, de manera que si el dolor no comienza a regresar, puede aplicar al final de la semana, por ejemplo, solo después de las comidas y la semana siguiente solo antes de acostarse. Esto también me lleva a su segunda pregunta. Realmente no es bueno beber o comer Streptokill después de la aplicación. Trate de convencer a su hijo de alguna manera para que deje que Streptokill actúe durante al menos media hora antes de beber o comer. Que le diga que es un chulo si puede hacerlo :-). En general, desde el punto de vista de la dieta, por supuesto, recomiendo frutas, verduras, yogures, kéfir y, al mismo tiempo, limite los dulces, incl. bebidas azucaradas al mínimo, pero no le digas eso a mi hijo, no le gustaría nada :-).

Diviértete y mantente saludable
Zoco Pavel
STREPTOkill.cz

---

Buenos días,

Muchas gracias por la información. Mi hijo empezó a manejarlo incluso sin beberlo, así que estamos contentos.

Gracias por el consejo alimentario también, yo mismo sigo una dieta inspirada en la macrobiótica, así que sé que la alimentación saludable es la base.
Es un problema con los niños en este aspecto, pero intento en lo posible limitar los dulces y las comidas poco saludables e introducir frutas, verduras y legumbres en el menú.
Yo siempre las llamo bacterias, lamentablemente les gustan las mismas cosas que a ti, y se escapan cuando comes comida que a ellas ni siquiera les gusta.

que tengas un lindo día
dana negro

Hola, mi hijo de 7 anos ha tenido angina (estreptococo) por segunda vez, tratado, antibióticos Una semana después de tener la 1ra antibióticos , vino la segunda angina. Ya van 4 dias de tomar la 2a antibióticos y ya se queja de dolor de garganta, "todo le sabe mal" y esta resfriado. Encontré su sitio web e inmediatamente pedí streptokill, espero tenerlo manana. ?Con qué frecuencia debo rociarlo? ?Son suficientes 5 veces al día o tengo que hacerlo más a menudo? Me temo que no le gustará, es...
Dobrý den, syn 7 let má už podruhé za sebou angínu (streptokok) léčenou atb. Týden po dobrání 1. atb přišla druhá angína. Teď je 4 dny po dobrání 2. atb a už si zase stěžuje na bolesti v krku, "všechno chutná špatně" a má rýmu. Narazila jsem na Vaše stránky a hned objednala streptokill, zítra ho snad budu mít. Jak často mu mám stříkat? Stačí 5x denně nebo musím častěji? Bojím se, že se mu to nebude líbit, je dost "fňukna". Musím ho i při používání streptokillu nechat doma? Nebo pokud by se nám podařilo bolení v krku zvládnout, mohl by jít do školy (třeba po týdnu)? Je doma už 5 týdnů v kuse a už by chtěl jít zase mezi lidi. Je třeba nějaký klidový režim při užívání streptokillu nebo v případě že obtíže ustoupí, to není nutné. Děkuji s pozdravem Dana Černá

Dobrý den, paní Černá,
když si pročtete zkušenosti našich zákazníků na www.stre.cz, tak zjistíte, že popisujete klasický průběh vracející se angíny. Streptokill aplikujte raději každých 30-60 min., alespoň zpočátku, než se bude syn cítit lépe. Optimálně 2-3 střiky (střed, levá a pravá strana hrdla). Pokud je v krku infekce, tak to syna bude více či méně "pálit", ale snad to zvládnete. Klidový režim by měl odpovídat tomu, jak se syn cítí, každopádně po ATB je tělo cca 1 měsíc značně oslabeno, tak zkuste syna chránit před jakoukoliv zvýšenou zátěží. Na druhou stranu, pokud se bude cítit lépe, tak určitě v těchto krásných dnech můžete jít ven, nejlépe někdy mezi 12 a 15 hod, když je venku nejtepleji. Také doporučujeme přírodní probiotika, např ve formě kefíru, acidofilního mléka, kefíru, kyselého zelí.
Přeji hodně štěstí, brzké uzdravení a předem děkuji za zaslání Vaší zkušenosti se Streptokillem,
Pavel Soukup,
STREPTOkill.cz
Dobrý den, 

--- 

Děkuji za odpověď. Syn streptokill užívá 3 den a jsme moc spokojeni.
měla bych ještě dva malé dotazy:
 
1) Po 3 dnech stříkání (každou hodinu) tvrdí, že už ho v krku nebolí. 
(Měl 2 angíny za sebou, nyní je to týden po dobrání druhých atb. a
zase ho začalo bolet v krku...).
Jak dlouho máme ještě stříkat do krku - preventivně? Nebo máme přestat
stříkat a počkat až ho zase v krku začne bolet?
 
2) Může se poté, co mu krk vystříkáme a on polkne, napít? Tvdí, že to
potřebuje zapít vodou. Aby to nesnižovalo účinnost streptokillu ....
 
Děkuji moc za odpovědi
Dana Černá

---

Dobrý den, paní Černá,

jsme velice rádi, že jste spokojeni.

K Vašim dotazům, určitě je dobré vydržet v aplikaci ještě alespoň týden po tom, co bolesti v krku ustanou, i když samozřejmě můžete postupně snižovat dávkování resp. četnost aplikace, tak, že pokud se bolest nezačne vracet můžete koncem týdne aplikovat třeba už jen po jídle a příští týden už jen před spaním. Tím se také dostávám k Vašemu druhému dotazu. Opravdu není dobré Streptokill po aplikaci jakkoliv zapíjet ani zajídat. Zkuste syna nějak přesvědčit, aby alespoň půl hodinky nechal Streptokill působit, než bude pít či jíst. Že mu vzkazuji, že je pašák, když to zvládne :-). Všeobecně z hlediska stravy samozřejmě doporučuji ovoce, zeleninu, jogurty, kefír a současně prosím omezte sladké vč. sladkých nápojů na minimum, ale to už synovi neříkejte, to by mě už vůbec neměl rád :-).

Mějte se krásně a buďte zdrávi,
Pavel Soukup
STREPTOkill.cz

---

Dobrý den,
 
děkuju moc za informaci. Syn to začal zvládat i bez zapíjení, tak máme radost.
 
Děkuju i za radu ohledně jídla, sama jím stravu inspirovanou makrobiotikou, takže vím, že zdravé jídlo je základ.
S dětmi je v tohle ohledu potíž, ale snažím se co to jde, jim sladké a nezdravé omezovat a propašovávt do jídlelníčku ovoce, zeleninu a luštěniny.
Vždycky jim říkám bacili bohužel mají rádi to samé co vy, a utíkají, když budete jíst jídlo které jim ani vám tolik nechutná.
 
hezký den
Dana Černá
 

Dobrý den, syn 7 let má už podruhé za sebou angínu (streptokok) léčenou atb. Týden po dobrání 1. atb přišla druhá angína. Teď je 4 dny po dobrání 2. atb a už si zase stěžuje na bolesti v krku, "všechno chutná špatně" a má rýmu. Narazila jsem na Vaše stránky a hned objednala streptokill, zítra ho snad budu mít. Jak často mu mám stříkat? Stačí 5x denně nebo musím častěji? Bojím se, že se mu to nebude líbit, je dost "fňukna". Musím ho i při používání streptokillu nechat doma? Nebo pokud by se...
Automáticamente traducido | Ver original


Další příspěvky týkající se Vámi zvoleného tématu jsme pro Vás našli v poradně streptokill.info a ve zkušenostech pacientů streptokill.info.